Nick van Goor

Neerlandicus, Schrijver en humor sapiens




2023-12-05

Een eindeloze zoektocht (deel 4)

Stilaan naderde ik de bar. Louise voorzag alle gewillige mensen daar van de nodige alcoholische versnaperingen. ‘Hoi, ’ stamelde ik nerveus tegen haar, ‘ken je mij nog?’ Louise sloeg haar hoofd om en wierp een gedenkwaardige blik mijn richting op. ‘Waar moet ik jou van kennen dan?’ zei ze onverschillig, terwijl ze rustig verder tapte. Zoveel ben ik toch niet veranderd, dacht ik bij mezelf. De bar werd overmand met dorstige mensen, waardoor ik geen kans kreeg om de conversatie met Louise verder voort te zetten. Ik deed verwoede pogingen om haar aandacht te trekken. ‘Louise!’ schreeuwde ik, ‘ik ben het, Nick. Je stille aanbidder! Ik kom hier om je de mijne te maken! Ik hou van jou.’ Louise reageerde niet. Waarschijnlijk kon ze mij niet verstaan vanwege het kattengejank wat ze muziek noemden, daar. Een ietwat oudere man echter, die naast mij stond, ving mijn bericht wel op en begon zachtjes te grinniken en zei: ‘Waar ben jij in godsnaam mee bezig, imbeciel? Ze is veel te mooi voor je.’ – ‘Wat weet jij daar nou van, eenzaam schepsel?’ vroeg ik woedend, ‘ik zie dat jij een ring om je vinger draagt, dus we kunne concluderen dat jij getrouwd bent. Wat doet een getrouwde man in een stripclub? Beginnen de flabber schaamlippen van je uitgekakte vrouw te vervelen, en zoek je daarom heil in Oostblokvrouwen die tegen hun wil hierheen zijn verhandeld? Kun jij met jezelf leven, heb je geen moreel besef? De man keek verward op en zei: ‘Ik ben niet getrouwd, ik draag gewoon graag ringen.’ Shit, misgegokt, dacht ik bij mezelf. ‘Toch ben je een klootzak,’ riep ik ontdaan, en sjokte vlug naar de andere zijde van de bar.

Vanuit dit oogpunt kon ik een glimp van Louise haar pronte derrière opvangen. Ik pakte een leeg bierglas van de bar en gooide die keihard tegen de grond aan diggelen. De scherven vlogen over de gehele vloer. Louise bekeek mij met een blik die verried dat zij die handeling niet op prijs stelde. ‘Zo heb ik nu je aandacht?’ sprak ik op luide toon. ‘Spoor jij wel,’ zei ze daarop, ‘wat moet jij van mij?’ Haar glanzende ogen straalden louter vriendelijkheid uit. Ik keek haar recht in de ogen en zei: ‘Herken je mij niet? Ik ben Nick, je oude klasgenoot. Ik heb een eindeloze zoektocht afgelegd om je te vinden. Nu ontmoet ik je eindelijk.’ Haar gezicht gaf blijk van herkenning. ‘Aah, Nick,’ zei ze nu vriendelijk, ‘ik herkende je bijna niet, sorry. Het is ook zo aller-machtigste druk.’ Intense gelukzaligheid maakte zich meester van mij, eindelijk herkende ze mij en ze was lekker, heel lekker. ‘Heb je zin om straks wat te gaan drinken, wanneer je vrij bent?’ vroeg ik haar met een vriendelijke grimas op mijn gezicht. Ze begon zachtjes te lachen maar gaf niet direct antwoord. Ik vroeg het nog een keer. ‘Nou vooruit dan maar,’ zei ze uiteindelijk, ’kom over een uurtje terug.’ – ‘Hiephoi!’ schreeuwde ik en huppelde in het rond. ‘En ruim dat glas op wil je, straks bezeren mensen zich er nog in,’ zei ik nog snel op quasi geinige wijze.

Een uur later zaten Louise en ik met een glas drinken in een pittoresk cafeetje. ‘Hoe heb jij mij gevonden?’ vroeg ze geïnteresseerd. – ‘Dat is een lang verhaal dat ik niet ga vertellen,’ zei ik gevat, ‘maar ik ben verliefd op je, al tijden. Nu zie ik je eindelijk en je bent nog mooier dan dat ik me had voorgesteld.’ Louise voelde zich hierdoor gevlijd en haar gezicht trok op. Een half uur lang praatten wij over basale dingen. Ik merkte op dat ze soms met der haar ging spelen tijdens deze gesprekken. Dit gaf blijk van waardering, het was tijd om over te gaan naar de volgende stap. Ze was me echter voor en vroeg uit het niets: ‘Heb je zin om mee te gaan naar mijn appartement?’ – ‘Vooruit dan maar, omdat je zo aandringt,’ zei ik triomfantelijk.

In haar appartement sleurde zij mij direct mee naar haar tweepersoons bed. ‘Ik ben al zo lang verliefd op je,’ zei ze geil, eindelijk heb ik je te pakken. Het lot heeft ons samengebracht.’ Ze trok mijn broek uit en begon met haar linkerhand over mijn penis en balzak te strelen, met mijn boxer nog aan. Ik kreeg direct een stijve, pakte haar bij de tieten en begon eraan te likken. ‘Aah heerlijk,’ kreunde ze, ’bijt in mijn tepels, godverdomme!’ Ik beet erin en ze schreeuwde het uit van genot. Ze trok mijn boxer uit en begon me als een wilde bloedzuiger te pijpen. ‘Rustig aan, rustig aan,’ stamelde ik, ’ ik kom haast klaar.’ Ze stopte snel, draaide zich met haar pronte reet naar mij toe en beval mij om haar doggystyle te nemen. Ik stopte mijn pik in haar strakke kutje en neukte voor het vaderland weg. ‘OEEAAAH, OEEAAAH’ kreunde ze, ‘sla op mijn reet!’ Ik sloeg haar tot de rode plekken zichtbaar werden. Ik voelde mijn orgasme opkomen en vertelde dit aan haar. Ze draaide zich om en ving mijn cum op in haar gezicht. We lagen nu allebei uitgestrekt op bed om bij te komen van dit wilde tafereel. Ik pakte een peuk, stak hem aan en besloot te vertrekken. ‘Ik bel je nog, ’ zei ik snel. Toen vertrok ik.

Ik kuierde over de stoep richting huis. Louise bleek aanvankelijk toch niet zo leuk, oordeelde ik. Mijn ideaalbeeld van haar kwam niet overeen met de werkelijkheid. Nu ik alles van haar wist en alle lichaamsdelen kende, hoefde het niet meer. Van de andere kant liepen twee eerste klas schoonheden mij tegemoet. Ik spoorde ze aan om te stoppen en knoopte een gesprek aan. Één van de twee stak er bovenuit qua schoonheid en was zelfs mooier dan Louise. Ellemijn, heette ze. Met haar ga ik trouwen, besloot ik.

Admin - 16:12:41 | Een opmerking toevoegen